cropped-Header-nieuw-2

                                                          

 Klassieke massage : 

Voornamelijk gericht op je spieren, 

weefsels, gewrichten, doorbloeding en lymfestroom.

 

 

Energetische massage : Richt zich op je energie stromingen.

Voetreflexologie : Via je voeten worden de uiteinden van je zenuwbanen en energie banen aangeraakt. Deze reflexpunten corresponderen met al je lichaamsdelen, spieren en organen. Zo wordt je gehele lichaam aangeraakt.

Pulsen : Een zachte behandel wijze waarbij je lichaam in beweging wordt gebracht en zich herinnert aan zijn oorspronkelijke trilling.  O.a. een hele fijne massage bij hevige pijn. Het biedt ontspanning en het zelf genezend vermogen wordt geactiveerd.

Bindweefsel/Reflex massage : Het bestaat voornamelijk uit het rollen van de huid. Het onderhuids bindweefsel staat in verbinding met spieren en organen, deze behandeling heeft hier ook invloed op. Het is ook een uitnodiging om te ervaren wat er evt. onderhuids speelt, er kunnen dieper liggende blokkades ervaren worden.

Psoas massage : De Psoas zijn twee spieren die diep gelegen zijn in ons buik/bekken en zijn verbonden met de onderste ribben en bovenbenen, hierdoor heeft deze spier veel invloed op onderrug/buik klachten. In de Oosterse geneeswijzen staat de Psoas ook wel bekend als “de spier van de ziel”. Onverwerkte emoties en indrukken van gebeurtenissen kunnen jaren lang vast blijven zitten in een verkrampte Psoas, waardoor ontspannen moeilijk gaat, je schrikkerig bent of je somber kan voelen. Door het masseren kun je contact maken met de Psoas waardoor er ruimte kan ontstaan voor ontlading en ontspanning. Massage van de Psoas is een intense en diepe massage van de rug en  buik.

Nervus Vagus massage : Nervus Vagus is onderdeel van ons parasympatische zenuwstelsel. Speelt vaak een rol bij vermoeidheid, voedsel gevoeligheid, angst en darmproblemen. Massage van hoofd – nek/hals – schouders en verbinding met je borstgebied.

Polariteit massage : Richt zich op de energie stroom van de  zeven hoofdchakra’s in je lichaam. Chakra is een energielichaam dat elk op zich staat voor één van je levensthema’s. Zoals er zijn, voelen, handelen, beminnen, spreken, zien en weten.

Zwangerschapsmassage : Het is een weldaad voor moeder en kind. Verlicht spierspanning en verbetert de bloedsomloop. Gericht op de evt. klacht tijdens de zwangerschap : pijn in de rug en de schouders, vast houden van vocht, toename van stress en vermoeidheid, bekkeninstabiliteit en kortademigheid. Het is een verzorgende en kalmerende massage.

Fibromyalgie Massage : Pijnverlichting en Slaapmassage.                                                Tijdens de massage richten we ons op pijnverlichting d.m.v. verbeterde doorbloeding, verhoogde zuurstofopname in de spieren, verlichting van spierkramp, verminderen van pijn en stress in het lichaam en verhoogt het endorfineniveau (een natuurlijke pijnstiller in ons lichaam)

Massage bij kanker : Kanker is een ingrijpende ziekte, zowel lichamelijk als geestelijk. Massage is een complementaire ondersteuning bij kanker. Het ontspant en ondersteunt bij herstel van lichaam en geest. De massage is aangepast aan uw wensen op uw klachten en conditie. Hierdoor raakt uw lichaam niet veder uit balans maar ontspant. Massage geeft geen genezing, maar verbetert de kwaliteit van leven. Het kan in alle fasen van het ziekteproces gegeven worden. Voor, tijdens en na de behandelingen. Zowel lichaam als geest hebben behoefte aan ontspanning. en massage helpt het contact met en het vertrouwen in uw lichaam herstellen. Symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, stress en depressie verminderen.